contact

about

photo

pictures

video

video

video

my car

contact

contact

INCENTIVES

Altijd al met uw personeel of relaties als VIP een race evenement willen bezoeken? Of met uw relaties een keer zelf rijden op het circuit van Zandvoort in de meest tot verbeelding sprekende auto's? Het is allemaal mogelijk. Q- racing werkt alleen met betrouwbare partners die hun staat van dienst dikwijls hebben bewezen. Een race event geeft de genodigden een enerverende dag. Een dag die uw relaties nooit zullen vergeten en altijd gekoppeld is aan uw bedrijfsnaam.

Race cursus
Altijd al een race cursus willen doen maar heeft u hier toch nog vragen over, zoals waar, wanneer en met wat voor auto? Q-racing kan samen met een aantal vaste partners voor u de racecursus verzorgen tot het 'arrive and drive' principe aan toe. U komt, rijdt en laat aan het einde van de dag zo weer de ‘boel de boel’ om vervolgens in u eigen privé auto weer huiswaarts te keren. Alles wordt dus voor u georganiseerd! Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Privé instructie
Ben je een dag actief op het circuit en wil je samen met een ervaren instructeur werken aan je rijcapaciteiten? Of doe je een racecursus en wens je fulltime instructie? Neem contact op met Q-Racing voor meer informatie.

Autosport is een combinatie tussen mens en machine. Om het rondje zo snel mogelijk af te leggen kan je de machine verbeteren. Je schaft een auto aan met meer vermogen of je gaat er samen met een goede engineer mee aan de slag om de afstelling te optimaliseren. Aan de andere kant kan je er ook voor zorgen dat je zelf een betere bestuurder wordt om zo het maximale uit je materiaal te kunnen halen. Q-racing kan je hierbij helpen en je de fijne kneepjes van het vak leren. Door Quint zijn autosport ervaring in verschillende raceklassen van Citroen Saxo Cup tot Dutch GT4 en zijn vele werk als professioneel instructeur weet hij op de juiste manier de informatie over te brengen.

Wenst u technische ondersteuning voor de afstelling van uw auto, kunt u eveneens terecht bij Q-racing. Samen met een professionele engineer wordt ú als bestuurder en de auto als machine geoptimaliseerd voor het maximale resultaat.

youtube youtube youtube youtube