contact

about

photo

pictures

video

video

video

my car

contact

contact

PARTNER VAN Q-RACING

Q-racing biedt voor haar partners tal van mogelijkheden om naamsbekendheid te vergroten, het imago te versterken, contacten met relaties te verbeteren, personeel te werven, medewerkers te motiveren, teamspirit te vergroten en nog veel meer. Het gaat uiteindelijk om het combineren van uw behoefte met hetgeen Q-racing kan bieden. Hiermee komen we tot een zinvolle relatie tussen beide partijen, die zakelijk gezien een win-win situatie oplevert.

Er zijn mogelijkheden te over, maar wat levert voor uw bedrijf meerwaarde? Gezamenlijk wordt in overleg een plan op maat ontwikkeld. Wensen, behoeften, doelstelling(en) en het beoogde resultaat dienen als leidraad. Het plan wordt gesynchroniseerd met uw strategie en marketingcommunicatie disciplines. Zo komen we tot effectieve partnerships en gaan we efficiënt om met de bedrijfsmiddelen.

Pak het eens anders aan, creëer nieuwe mogelijkheden, boor nieuwe markten aan, wees onderscheidend, start unieke acties en ga voor nieuwe kansen. Racing is live, the rest is waiting. Als je stil zit gebeurt er niets!

Huidige Partners
- Coaching Nederland: Voor ontwikkeling van mens en organisatie,
- Evenman Evenementen Management: Organiseren van bedrijfsevenementen in de breedste zin van het woord,
- QB Web and Software Solutions: Ontwerp en onderhoud van web- and softwareapplicaties,
- Match Racing: Verhuur en onderhoud van race auto’s.

Download hier de Q-racing flyer!

youtube youtube youtube youtube